Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Veszélyben az Inhumans film?

2016.04.24

 Azt már régóta tudjuk, hogy a jövőben kapunk egy Inhumans mozifilmet, ám az utóbbi időben különféle problémák lebegnek a projekt körül, most a Marvel törölte is a film premier dátumát.

 

filmfan---inhumans.jpg

 

A film bemutatója eredetileg 2018. november 2-re volt kitűzve, ám azt a Disney régebben 2019. július 22-re tolta. Ennek az oka az volt, hogy új Marvel filmeknek kellett helyet biztosítani, mégpedig a Pókember: Hazatérésnek és a Hangya és Darázsnak. Azonban most az Inhumans film törölve is lett a 2019-es premierek közül, így bizonytalanná vált a bemutató és a film sorsa is. De nem kell aggódni, valószínűleg kapni fogunk egy Embertelenek filmet a jövőben, csak lehet, hogy nem a második, hanem a harmadik fázisban. A stúdió nyilván azért az Inhumans premierjét törölte, mert ez a csapat nem képezi a szerves részét a második fázis eseményeinek, például a Végtelen háborúnak. Egyébként 2020-ban van három olyan dátum, amelyekről még nem tudjuk, hogy melyik filmet takarják, ezek a következők: május 1, július 10, november 6. Könnyen lehet, hogy a három premier közül az egyik éppen az Inhumans filmé lesz.

 

filmfan---inhumans-2.jpg

 

Az Emberteleneket egyébként a S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozat második és harmadik évadában már elkezdték felvezetni. Ők tulajdonképpen a mai emberek ősei, akiket egy idegen civilizáció különleges képességekkel ruházott fel, hogy fegyverként használják fel őket egy háborúban. Azonban a kísérleteket később leállították és a „mutánsokat” a Holdra telepítették. Az évek során kialakították a saját társadalmukat és óriási technológiai fejlettségre tettek szert. Vezetőjük Black Bolt és a királyi család többi tagja.   

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.