Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Már forog a Tűzgyűrű 2

2016.11.12

Hivatalosan is elkezdődött a Tűzgyűrű folytatásának a forgatása, és ha minden jól alakul már 2018 februárjában a mozikba kerülhet az alkotás.

 

filmfan---tuzgyuru.jpg

 

A Tűzgyűrű 2013-ban nagy sikert aratott a nézők körében, ám ez nem igazán látszott meg a bevételeken. Úgy tűnt, hogy a stúdió zöld utat ad a folytatásnak, azonban mégis törölték a projektet. A helyzetet látva az első rész rendezője, Guillermo del Toro is ott hagyta a stábot, ám mostanra megoldódtak a filmmel kapcsolatos problémák, sőt elkezdődött a forgatás, amelyről a Star Wars: Az ébredő erő sztárja, John Boyega egyik posztja tesz tanúbizonyságot. A feltöltött képen a film forgatókönyve szerepel, amely alapján a második rész címe is kiderült, ami a korábbi pletykáknak megfelelően Pacific Rim: Maelstorm lesz.

 

 

A Tűzgyűrű folytatását egyébként Steven S. DeKnight rendezi majd, akinek ez lesz az első filmje, ugyanis eddig csak néhány sorozat epizód fűződik a nevéhez. A szereplőgárda kiegészült pár új arccal, például John Boyega az első részből ismert Idris Elba fiát alakítja majd, de mellette Scott Eastwood és Cailee Spaeny is szerepel majd. Korábban Guillermo del Toro elárulta, hogy néhány szereplő visszatér majd az első részből, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy kik lesznek azok. A premier dátumot viszont már leleplezték, a Tűzgyűrű 2 2018. február 23-án kerülhet a mozikba.   

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.