Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Megérkezett a Pókember: Hazatérés első előzetese!

2016.12.09

Hosszú várakozás után végre megkaptuk a Hálószövő legújabb kalandjának az első előzetesét, sőt rögtön két változatot is kiadtak hozzá.

 

filmfan---pokember-2.jpg

 

Pókember karaktere az Amerika kapitány: Polgárháborúban már debütált a Marvel Filmes Univerzumában, de nem sokára megérkezik az első önálló filmje is a stúdió berkein belül. Ezúttal a hős jelmezét Tom Holland ölti magára, aminek köszönhetően a képregényekhez hűen egy tinédzser hőst fogunk kapni. Mellette Zendaya, Donald Glover és Marisa Tomei lesznek a főbb szereplők, ráadásul a Robert Downey Jr. által megformált Tony Stark is beköszön majd a filmben. Michael Keaton gonosztevőként próbálja ki magát, hiszen ő alakítja a film főgonoszát: Keselyűt, aki a trailer alapján elég menőn néz ki. A stúdió egy poénosabb kedvcsináló mellett, egy komolyabb hangvételű nemzetközi előzetest is közzé tett.

 

 

Az első komoly Pókember adaptáció 2002-ben jelent meg, mely később trilógiává nőtte ki magát. A Sam Raimi által rendezett filmekben Tobey Maguire keltette életre a hőst. Később a Sony vezényletével rebootolták a történetet, ami a Csodálatos Pókember címet kapta, ám elég megosztóra sikeredett. Habár én kedveltem az első részt, tagadhatatlan, hogy a folytatásnál már valami félrecsúszott. Mindenesetre a Pókember: Hazatérés 2017. júliusában debütál majd a mozikban.  

 

Nemzetközi előzetes:

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.