Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Igazság ligája - Megérkezett az első előzetes!

2016.07.24

Végre megérkezett az Igazság ligája első előzetese, amely egy teljesen más hangulatú mozit ígér, mint amit eddig a DC-től megszokhattunk.

 

filmfan---jl.jpg

 

A DC már évek óta próbálja kiépíteni a maga kis filmes univerzumát, ám eddig csak két filmet kaptunk, és azok is elég megosztóra sikeredtek. Azonban az univerzum építés egy filmben fog kicsúcsosodni, amikor is egyesül a valaha volt talán legikonikusabb szuperhős csapat, hogy egyesült erővel küzdjenek meg a gonosszal. Ez lesz az Igazság ligája, amelyhez most megérkezett az első előzetes.

 

 

A trailer elsősorban arra fókuszál, ahogy Batman Wonder Woman segítségével összeszedi a csapatot. Azt már most leszűrhetjük, hogy a Warner megfogadta azokat a kritikákat, amelyek szerint túl komor filmeket készítenek, ugyanis a trailer hangulata sokkal lazább, poénosabb, mint ahogy azt eddig megszokhattuk. Ahogy azt már korábban elárulták, Flash karaktere elég humoros lesz, valószínűleg ő lesz a film egyik fő poén forrása. Az Igazság ligája 2017. november 17-én kerül a mozikba.