Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

5 film amit meg kell nézned!

2012-ben számtalan remek film került a mozikba, de a java még csak ez után jön. Íme itt van nektek néhány sikerfilm amit ajánlhatok nektek, hogy nézzétek meg. 

1. A Hobbit.

A Hobbit még nem jelent meg, de már majdnem elkészült. Megjelenéséig már alig van 2-3 hét. Tulajdonképpen ez a film bármilyen korosztály számára izgalmas, akciódús film lesz.  A Hobbit, a Gyűrűk ura előtörténete melyben Bilbót, Szürke Gandalf egy utazásra hívja, mely során 13 törpel és azok legendás vezetőjével Tölgypajzsos Thorinnal, Smaug a sárkány megölésére indulnak. Az utazás során számtalan vidéket ismernek meg és különböző lényekkel küzdenek meg. Orkokkal, trollokkkal, koboldokkal és még ki tudja, hogy mivel. Sajnos a film végén a törpök vezére, Thorin meghal egy csata során. De ebben a filmben szerzi meg Bilbó a hatalom gyűrűjét, mely a Gyűrűk ura legfontosabb eleme lesz. 


 

2. Alkonyat - Hajnalhasadás 2.rész

A film nem rég jelent meg a mozikban. Elsősorban tinilányoknak készítették. A film remekül indított, már most is rengeteget kaszált. A szériában ez a legjobban nyitó film. A záró epizód arról szól, hogy Bellának és Edwardnak megszületik a közös gyermeke, akiről a vámpírtanács (volturik) azt, hiszik, hogy halatatlan gyermek, mivel túl gyorsan növekedik. Pont ezért megindulnak Bellájék ellen. De az agódó szülők is szervezkedni kezdenek. Segítséget kérnek a vérfarkasoktól, és ősvámpíroktól. 

 


 

3. Vadállatok

A filmet Oliver Stone rendezi, aki nem rég járt Magyarországon. Mivel a film 18+ nem pont a gyerekeknek készült. A film az Amerikai drogháborúról szól. Blake Lively is szerepet kapott a filmben. Egyébként a nőnek a filmben két pasija is lesz. Bizonyár  a filmben sok lövöldözős jelenet is lesz. Úgyhogy ha nem félsz egy kicsit durvább filmtől, akkor a moziban a helyed amint megjelent.


 

4. Elrabolva 2

Sajnos a filmet már nem vetítik a mozikban. Mint a Vadállatok, szint úgy ez a film is inkább a nagyobb korosztálynak készült. Az FBI-os apuka megint összetűzésbe kerül az albán prostituáltak futtatásával foglalkozó bűnegyesülettel...

 


5. Hotel Transylvania

Az animációs film elsősorban gyerekeknek készült, de szerintem még remek családi filmnek is elmenne. Drakula grófnak van egy szörnyek számára épült hotelja. Ezt a hotelt azért hozta létre. hogy a szörnyek elzárkózhasanak az emberektől. De egy nap egy halandó érkezik a hotelba és ez mindent megváltoztat. Drakula lánya beleszeret a halandóba és ezt az érzést az ember viszonyozza a vámpír iránt...