Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Jelentkezz írónak vagy kritikusnak!

2015.06.01

Már három éve megy a FilmFan, és ez idő alatt rájöttem arra, hogy egyedül egy ilyen oldalt szerkeszteni nagyon nehéz. Éppen ezért jelentkezőket várok, akik szívesen írnának film hírekről, előzetesekről stb.

 

filmfan---irok.jpg

 

Már észrevehettétek, hogy sokszor van olyan nap, hogy nem olvashattok semmi újat az oldalon. Ennek az oka, hogy rengeteg más dolgom van az íráson kívül. Ezért döntöttem úgy, hogy várom azok jelentkezését, akik szívesen írnának kritikákat, vagy éppen a legfrissebb hírekről, előzetesekről. Hogy ez nektek miért lenne jó? Egy folyamatosan fejlődő filmekről szóló weboldalon kamatoztathatnátok fogalmazási vagy írói tehetségeteket. Megtapasztalhatjátok az írás élményét, amiről én három év után elmondhatom, hogy nagyon jó érzés. Egy épülő közösség része lehettek, interjúkat készíthettek rendezőkkel, színészekkel, rengeteget tanulhatsz a filmek világáról stb.

 

Akik kedvet kaptak, azok küldjenek egy üzenetet a Facebook oldalunkra, vagy írjanak egy e-mailt, a www.filmfan2012@gmail.com címre. Hogy mi legyen az e-mailetekben? Írj magadról egy kis bemutatkozást, ami tartalmazza a rendes vagy az írói nevedet, az életkorodat, hogy milyen filmeket szeretsz, mikről írnál szívesen (ezek persze nem kerülnek nyilvánosságra).  A többit majd e-mailben megbeszéljük. Sajnos fizetni nem tudunk érte, de kisebb ajándékokra azért lehet számítani, ha aktívan írtok. Nincs semmiféle kikötés, akkor írsz, amikor kedved tartja, és amikor időd is van rá. Persze azok is nyugodtan jelentkezhetnek, akik nem filmekről, hanem játékokról osztanák meg szívesen a véleményüket másokkal. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.